Warta

  • Disarankeun masak masakan sous vide

    2022 badé ngamimitian salaku tukang tuangeun, hayu urang mimitian ku sayuran!Téma tina masalah ieu nyaéta " sous vide masak " Nyarankeun runtuyan masakan sous vide masak Mugi bisa dipaké pikeun rujukan.1. Endog cinyusu panas sareng bawang goreng sareng caviar ...
    Maca deui
  • What is low temperature cooking technology?

    Naon téknologi masak suhu rendah?

    Nyatana, éta ngan ukur éksprési anu langkung profésional pikeun piring masak anu lambat.Bisa ogé disebut sousvide.Sareng éta mangrupikeun salah sahiji téknologi utama masak molekular.Pikeun ngajaga kalembaban sareng nutrisi bahan pangan anu langkung saé, foo ...
    Maca deui
  • 10 questions to help you cook at low temperature

    10 patarosan pikeun ngabantosan anjeun masak dina suhu anu rendah

    Anjeun panginten sering ningali ieu dina dua taun ka pengker, sareng nalika anjeun nyarios Sous Vide sareng bos anjeun / tuangeun / batur kerja / batur sapagawean / batur sapagawean, résponna nyaéta Muhun, kuring henteu nyalahkeun aranjeunna.Tunjukkeun ka aranjeunna waktos salajengna Ques ...
    Maca deui